Unikke ringe

Står du og mangler inspiration til unikke ringe til mænd? – En nyhed som mange taler om i år er det nye smykke brand Jewls som kom på marked for 1,5 år siden og de har slået dørene ind med deres unikke præg på smykketrends, designs og hvad man som mand kommer til at gå med af smykker i fremtiden.

 

Smykketrends har i mange år været præget af hvordan superstjerner, skuespiller andet andre populære mennesker har gået med. Men der er kommet så mange nye spiller på marked at det ikke længere kun er mennesker som sætter de nye trends. Men også de nye smykke brands som er kommet på marked.

Vi ser især flere nye ring designs, fra flere nye smykke brands end nogensinde før. Konkurrence er en god ting, men det gør det også svært for dig som forbruger hvad du skal gå med og hvem du skal vælge at købe fra. Som tidligere nævnt er Jewls en nyhed i år, som har sat deres præg på hvordan ring designs bør være og hvilke du bør gå med. Har du derfor tvivl og ved du ikke hvad der er op og ned i den nye smykke verdenen kan du med fordel besøge dem. De har også skrevet deres egne artikler som berøre dette nyheds emne. Tidligere var det næsten kun kvinder som gik med ringe, men som medierne har pust smykker til mænd mere og mere op, ser man også flere mænd gå med ringe end man tidligere har gjort.

Hvad bliver fremtidens ringe, når det kommer til mænd?

 

Hvis vi ser på nutidens trends, er mænds ringe en lille smule unikke, og der er virkelig ikke noget, der tyder på, at stilen vil ændre sig. Selvom mænd i højere grad end nogensinde er begyndt at inkorporere slanke, brede ringe og armbånd, så dominerer de mere fremtrædende og minimalistiske ringe stadig herre modeverdenen.

 

Spørger man modemagasiner, forventes det at være klassiske minimalistiske ringe, der især fortsætter med at fange mænds opmærksomhed. Klassiske og maskuline, disse ringe er velegnede til mange forskellige typer tøj. En anden stor fordel ved sådanne ringe er, at de kan købes mange steder og normalt fås i guld, sølv og en række andre metaller og farver.

 

Hvor kan du købe dine ringe?

 

Leder du efter ringe? Der er efterhånden en lang række netbutikker og fysisk butikker, der har specialiseret sig i design, produktion og salg af ringe til mænd. En af dem er netbutikken “Jewls”, som tilbyder et stort udvalg af højkvalitets guld- og sølv ringe til mænd.