HVORFOR BØR IKKE KØB MESSING SMYKKER

DER ER FÅ GRUNDE TIL IKKE AT BÆRE SMYKKER, DER ER LAVET AF BILLIGE UÆDELMETALLER, MEN ALLERGISKE REAKTIONER ER BESTEMT ØVERST PÅ LISTEN.

Smykkemarkedet indbringer omkring 450 milliarder hvert år.

Men hvis kvinder bruger så mange penge på disse stykker, hvorfor er det så, at vi ender med stykker, der går i stykker, forårsager allergi eller går ud af mode så hurtigt?

Hvis du er klar til at begynde at investere i smykker, der er tidløse, ubesværet smarte og lavet af materialer af høj kvalitet, så de kan holde i generationer af stærke kvinder, skal du læse dette indlæg.

I denne artikel fokuserer vi især på grundene til, at det er tid til at stoppe med at købe billige messingsmykker og opgradere til smykker fremstillet af ædle metaller af overlegen kvalitet og raffinerede ædelstene, som Carre har masser af.

 

INVESTER I DIG: STOP MED AT NØJES MED MESSINGSMYKKER

Når det er tid til at forkæle dig selv, vil du have det allerbedste. Du tror måske, at du får et godt tilbud ved at købe et mere overkommeligt smykke, men som oftest ender du bare med at smide penge væk.

Efterhånden som flere og flere smykkesalg sker online, kan det nogle gange være svært at præcist bedømme kvaliteten af ​​de materialer, du får.

Et af de materialer, du skal bruge for at stoppe med at købe nu? Messing smykker. Hvorfor? Læs videre.

 

MESSING SMYKKER KAN GØRE DIN HUD GRØN

Vi har alle været der: Du fjerner et helt nyt armbånd eller en ring, kun for at se en uskøn grøn streg tilbage på din hud.

Desværre er dette alt for almindeligt, når det kommer til messingsmykker.

Da messing normalt er lavet af en kombination af zink og kobber, kan det ofte anløbe eller oxidere – og efterlade dig uvilligt grøn af misundelse.

Dette skyldes, at olierne i din hud, luftens ilt, og endda fugtighedsniveauet udenfor, alt sammen danner en perfekt storm i messingen.

Især hvis messing er belagt og belagt, kan dette ske selv efter et par korte timers slid.

Plus, fordi overfladen af ​​messingsmykker kan blive plettet så hurtigt, vil du opleve, at du har brug for at polere den hele tiden.

Det er frustrerende at skulle bruge så meget tid og kræfter på at rense og pleje et smykke, der stadig gør dig grøn. Værre endnu? Overfladen bliver hurtigt ridset, hvilket betyder, at dine smykker ofte ser slået ud efter blot et par brug.

Det er bare ikke et godt udseende – eller en god investering.

SÅDAN FINDER DU MESSINGSMYKKER, DER GØR DIG GRØN

I disse dage kan det være svært virkelig at vide, hvad du køber, især da vintage-dillen har taget fat.

At investere i et metaltestsæt til omkring 300kr er en bestemt måde at fortælle kvaliteten af ​​dine smykker, før du foretager et køb.

Sættene indeholder opløsninger, som du blotter eller gnider ind i dine smykker, og hvis der bruges upassende metaller i stykkerne, vil opløsningen få en anden nuance.

 

Bedre løsningen end din hud, ikke?

 

MESSINGSMYKKER KAN FÅ ALLERGIER TIL AT BLOMSTRE OP

Vidste du, at messing udover zink og kobber også kan indeholde nikkel, en af ​​de mest alvorlige årsager til allergiske reaktioner derude?

Grunden til, at messing får din krop til at blusse op, er faktisk ret fascinerende. Din krop føler, at messingen og de metaller, den indeholder, kan skade dig, og dit immunsystem går i overdrev.

Især hvis du bærer disse juveler i lange perioder, kan denne allergi kun blive værre.

Hvis du oplever kløe, rødme eller endda udslæt, selv to dage efter du har brugt messing, er det sandsynligvis årsagen til det, der plager dig.

Messing har endda været kendt for at forårsage blærer – noget du bestemt ikke ønsker skal ske aftenen før en stor fest eller et møde!

Hvis messing får dig, udover at stoppe med at bære og købe det, anbefaler vi, at du gnider lidt kortison på det – og forsøger at holde hænderne fra det angrebne område.

På en mere seriøs bemærkning kan messing også virkelig forårsage eventuelle allerede eksisterende lunge- eller vejrtrækningsproblemer, du muligvis skal blusse op.

Mens rengøring af dine messingsmykker kan være nok for nogle mennesker, er det for de fleste af os, at det ikke er risikoen værd at bære noget, der kan gøre os syge.

Du kan finde sikrere måder at komme med et statement, når det kommer til smykker. Med det i tankerne…

 

HVAD ER NOGLE ALTERNATIVER, JEG KAN SE EFTER?

Så hvad kan du købe i stedet for messingsmykker? Vi har allerede understreget, at det er afgørende at fokusere på smykker som en langsigtet investering. Mens stilen for smykker, du køber, afhænger af din personlige præference, er nogle af de materialer, vi foreslår:

925 Sterling Sølv: Selvfølgelig kan du ikke gå galt med dette messingsmykkealternativ. Det er grundlaget for en kvalitetssmykkekollektion. Køb stykker, der holder tidens tand – både i stil og funktion.

Platin: Dette er et alternativ til guld, der ikke bare er mere overkommeligt, men også lettere. Du kan også høre det omtalt som forgyldt sølv. Hvis du er til sarte kæder, er dette en fantastisk mulighed. Køb lækrere kvalitets sølvsmykker fra Mads Z.

Perle: Selvfølgelig er perler et klassisk alternativ til messingsmykker. De er perfekte til kvinden, der foretrækker stilen fra Coco Chanel, men i disse dage får perler også seriøst funky opgraderinger. Du behøver ikke nøjes med en simpel tråd længere.

STOP MED AT SPILDE DINE PENGE OG TID PÅ MESSINGSMYKKER

Med så mange fantastiske muligheder lige ved hånden, hvorfor så spilde endnu et minut på at beskæftige sig med besværet og problemerne med messingsmykker?

Forkæl dig selv med noget særligt, som du kan bære i årevis. Lige meget hvilken slags stil, budget eller begivenhed, du prøver at finde et stykke til, skal du ikke nøjes med messing, bare fordi det er den billigste mulighed.