Oplev fornøjelsen ved en plejeseng der har komfort og design i højsædet

For aldrende personer, hvis bevægeapparat er hæmmet og for de handicappede personer, der også er bundet til en seng i mange af døgnets timer, er netop sengen naturligvis et ganske centralt møbel i hjemmet. Det er her størstedelen af ens tilværelse måske bliver tilbragt, og det stiller altså helt særlige krav til ens seng.

Måske er der tilmed behov for, at der kan udføres behandling eller soignering mens vedkommende ligger i sengen. I disse tilfælde vil det være relevant at overveje at erhverve sig en plejeseng, der er særligt fremstillet og designet til at imødekomme netop behovet for tilgængelighed og komfort.

Går man på markedet for at lede efter den helt rette plejeseng, vil det være svært at komme uden om Carerelax, der er en af de førende forhandlere på det danske marked. Her finder du da også et imponerende udvalg af plejesenge, tilbehør til disse, samt muligheder for tilpasning, så du altså ender med at få den helt rette plejeseng, der sikrer din komfort og ergonomi, samtidigt med, at dine hjælpere og plejere kan udføre deres job optimalt.

Tænker du på en grå kasse med en madras på toppen, når du hører ordet ”plejeseng”? Det er der ikke det store at sige til, da det er den traditionelle udformning på plejesenge, man har set på plejehjem og hospitaler.

Men nye tider og nye teknologiske landvindinger stiller naturligt nok krav til design, æstetik og komfort, og derfor er der altså masser af muligheder for at erhverve sig en plejeseng, der passer ind i dit hjem og samtidig passer mindst lige så godt til din krop og dine behov.

Blandt andet, kan du hos Carerelax vælge mellem forskellige farver på betrækket. Du kan vælge mellem en høj seng og en lav seng. Og materialerne, kan naturligvis også varieres. Derudover er der en masse tilbehør, der kan være relevant, som også kan findes hos Carerelax. Har kan nævnes sengeheste, galger og inkontinensbetræk.

Kombineret med sengestørrelse i alle afskygninger, har du altså mulighed for nærmest at skræddersy din plejeseng, så du ender med et produkt du er tilfreds med i mange år fremover.

Som om det ikke var nok, så sælger Carerelax også plejesenge som både enkeltsenge og dobbeltsenge. Det vil altså sige, at du ikke er tvunget til at være fysisk adskilt fra din kære, blot fordi du har et behov for en plejeseng. Dette har en stor betydning for livskvalitet hos mange ældre og/eller handicappede.

Endeligt er der hos Carerelax mulighed for at leje en plejeseng til hjemmet, så du kan afprøve produktet, inden du beslutter dig for, om du vil købe det permanent. Der kan da også blot være tale om et midlertidigt behov for en plejeseng – eksempelvis efter en skitur, der endte med en uheldigt udfald.