Ramt af piskesmæld? – Sikr dig din berettiget erstatning

Er uheldet ude, og er du blevet ramt af piskesmæld? Så ved du om nogen, at der bestemt ikke er noget at spøge med ved den tilstand. Piskesmæld er en skade, der kan opstå ad flere veje. Oftest er der tale om en ulykke, eksempelvis en bilulykke, hvor hoved og nakke er blevet udsat for en voldsom acceleration.

Et piskesmæld er som oftest meget invaliderende, og de mest uheldige må se frem til kroniske gener fra deres piskesmæld. I den situation, hvor du har pådraget dig et piskesmæld, er der naturligvis brug for oprejsning. Og det vil ikke være nogen skam, om du følte dig berettiget til en eller anden form for godtgørelse, såfremt dit piskesmæld er tilvejebragt ved et uheld, der involverede en anden parts forsømmelighed.

Med andre ord, bør du naturligvis sætte dig godt og grundigt ind i mulighederne for, at du måske er berettiget til at modtage erstatning for piskesmæld. Det kan selvsagt være sin sag at blive klog på den slags jura, navnlig, hvis din tilværelse pludseligt påvirkes af et nyerhvervet piskesmæld. Derfor er den gode nyhed, at der findes garvede erstatningseksperter, der er mere end klar til at hjælpe dig. Og selvfølgelig også eksperter inden for erstatning for piskesmæld.

LRP hedder et advokatfirma, baseret i Horsens. Med over 60 ansatte er der naturligvis ekspertise inden for mange områder i juraens univers, deriblandt også erstatning for piskesmæld, som de omtaler på deres hjemmeside.

Når du skal vurdere, om din sag potentielt kan kaste en erstatning af sig, er der en række forhold, du skal tage med i betragtning. Lad os kigge på nogle af dem.

Måden hvorpå skaden opstod spiller en væsentlig rolle. Hvis piskesmældet er opstået som følge af eksempelvis en bilulykke eller lignende, vil der som regel være udmærkede forudsætninger for, at du er berettiget til en eller anden form for erstatning.

Når din sag skal vurderes, tages det også i betragtning, hvor hurtigt du søgte læge efter skaden opstod. Hvis du har kontaktet din læge inden for 72 timer efter skadens opståen, vil du være ret godt stillet i forhold til at få en erstatning for piskesmæld.

Et godt råd er i øvrigt, at du jævnligt frekventerer din læge og holder denne opdateret på din sygehistorie. Der kan være vigtige beviser, der måske skal bruges i en sag om erstatning for piskesmæld senere hen.

Når det kommer til erstatningens størrelse, er det naturligvis umuligt at sige noget retvisende, da alle sager er unikke. Men du skal være opmærksom på, at du måske kan få erstatning for henholdsvis svie og smerte – hvis skaden har betydet, at du har måttet sygemelde dig -, tabt arbejdsfortjeneste – såfremt ikke har kunnet oppebære din løn som følge af skaden – samt varige mén og tabt arbejdsfortjeneste.

Der er med andre ord rigeligt at sætte sig ind i. Derfor står LRP også altid klar til at hjælpe i telefonen.