Bedste danske smykkedesignere 2022

Jeg vil starte denne artikel med en indrømmelse, fordi jeg er besat af smykker har været det lige siden jeg var lille. Mit smykkeskrin er nok lidt for fyldt, da jeg gennem årene har samlet og aldrig fået taget mig sammen til at smide noget ud. Jeg har udvalgt min liste over mine favoritter og top rangerede smykkedesignere i Danmark her i 2022, hver designer har en unik og uforglemmelig æstetisk og moderne tilgang til design.

Her er 3 danske smykkedesignere jeg elsker

1. Julie Abelstedt

Højt på listen over forbløffende dygtige smykkedesigner er Julie Abelstedt. Hun ejer og designer alle smykker igennem mærket Abelstedt som er hendes egen virksomhed. Hun startede Abelstedt da hun var kun 17 år gammel. Her 7 år efter har hun fået stor succes i både ind og udland, da hendes smykker er utrolig unikke, og lige præcis det alle piger drømmer om. Hendes smykkefremstilling er baseret i Hongkong, hvor hun har sin egen fabrik, hvor et hold guldsmede laver alle designs. Det er svært ikke at elske hendes utrolig smukke og klassiske smykker. Og så fås hendes smykker i næsten alle prisklasser.

2. Sophie Bille Brahe

Sophies smykker er super feminine og minder nok mest om et amerikansk smykkemærke fremfor et dansk, men de er så smukke og meget anderledes. Mange influencers går med hendes smykker, da hun er lidt af et Fashion ikon inde for smykke branchen. Hendes smykker er lidt i den dyre ende, så har man lyst til at bruge penge på smykker laver hun virkelig nogle fine ting.

3.Anni Lu

Anni Lu kender vi nok alle sammen, hun er kendt for hendes utrolig minimalistiske smykker og små perlearmbånd. Helle Vestergaards mor Anna samt datteren Luella står bag smykkemærket så det er en god stærk familie pigegruppe, der står bag det skønne smykkemærke. Det meste af hendes kollektion består af små farverige armbånd til omkring de 300 kr. Selvom armbånd var det der var største delen af hendes kollektion, er der kommet halskæder, armbånd og ringe til senere hen.

Disse tre designere er helt sikkert mine favorit mærker og bestemt dem jeg har flest smykker fra.