IT branchen har stort underskud af søvn men blue light briller og en sovemaske kan hjælpe

Mange mennesker, der arbejder i it-branchen har desværre problemer med søvn. Der er heldigvis masser af effektive metoder til at styrke mængden og kvaliteten af din søvn, som er afprøvede og virker for langt de fleste. Hvis du er en af de mange i it-branchen, der kunne have godt af at sove bedre, er der her nogle råd til, hvad du kan gøre når du er vågen, og når du sover.

Dette kan du gøre, når du er vågen

En af grundene til, at mange i it-branchen sover dårligt om natten er, at de får store mængder af blåt lys fra skærme i løbet af dagen. Det blå lys bliver registreret som dagslys af vores hjerner, og vores indre ur kan derfor blive forvirret, fordi øjnene modtager lys på tider af døgnet, hvor de ikke burde modtage lys. Dette kan heldigvis let modvirkes med denne ene handling: beskyt dit syn – blue light briller filtrerer blåt lys fra skærme, så du kan arbejde på din computer uden at dit syn bliver udsat for blåt lyst.

En anden ting, du kan gøre mens du er vågen for at sove bedre om natten, er at sørge for at få noget motion. Der skal ikke meget motion til, før det giver en bedre nattesøvn. En kort gåtur om aftenen kan være rigeligt til at få kroppen til at falde til ro

Dette kan du gøre, når du sover

Når du sover kan du bruge super sover – sovemasker, som blokerer lys fra dit synsfelt. Dette gør det meget lettere at sove, og er super enkelt og billigt. Du skal bare sørge for at tage masken på, når du skal sove, og så vil du opleve, at din søvnkvalitet stiger markant med det samme.