Hvorfor skal CVR nr. sidde på bilen?

Har du en virksomhed er det vigtigt at komme ud med sit budskab og promovere firmaet for at tiltrække nye kunder. En god måde at promovere sin virksomhed på, er ved at få lavet bildekorationer på sin erhvervsbil, da dette er nemt og relativt billigt i forhold til andre måder at reklamere for sin virksomhed på.

Din firmabil kører rundt mange steder hver eneste dag, og bliver derfor set af mange forskellige mennesker hele tiden. At have dekoreret sin bil gør derfor din virksomhed genkendelig og kan øget opmærksomheden på dit firma hus eksisterende og nye kunder. Er du interesseret i at få dekoreret din bil, så læs med nedenfor for at høre mere om bildekorationer.

Reklamer for din virksomhed

At få dekoreret sin bil kan være en måde at reklamere for sin virksomhed på. Ved at dekorere din bil kan du få spredt budskabet omkring din virksomhed ud til dine kunder og til nye potentielle kunder. Det er altså tydeligt for nye kunder, når du kører rundt og skal på kundebesøg, at det er din virksomhed der er til stede, hvis du har en eller anden form for logo monteret på din bil. At få dekoreret sin erhvervsbil er derfor en god måde at investere i promovering af din virksomhed. Der er mange forskellige firmaer, der kan lave dekorationer på din bil. Leder du efter en virksomhed, der kan tilbyde dette kan du eksempelvis se på bildekoration hos Outdoor Media.

Få CVR-nummer på din erhvervsbil

Kører du rundt i en bil på gule plader skal du have sat din virksomheds CVR-nummer samt firmaets navn eller logo synligt på din bil for at følge regler, der trådte i kraft i 2013. Dette betyder at du skal have virksomhedens CVR-nummer og navn klistret på begge sider af din bil. Det er ikke nok at sætte et skilt op i ruden på din bil som du nemt kan fjerne igen. Der er flere krav til, hvordan du skal præsentere dit CVR-nummer og virksomhedsnavn.

Eksempelvis skal disse oplysning stå med en farve, der skiller sig ud fra bilens egen farver. Derudover skal bogstaverne være mindst tre centimeter høje og CVR-nummeret skal stå på samme linje. Er du i tvivl om hvilke krav der er til informationen på din bil, kan det være en god idé at undersøge dette på nettet eller ringe til en virksomhed, der tilbyder bildekorationer i form at påsætning af CVR-nummer og firmanavn.