Hvad er forskellen på folie til bil og autolakering?

Står du lige nu og overvejer, om du skal vælge at få folie monteret på din bil, eller om du i stedet skal vælge en autolakering? Så er det uden tvivl vigtigt, at du kender til forskellen på de to ting – for der er nemlig en stor forskel! Vil du vide mere om henholdsvis folie og autolakering til din bil? Så læs med herunder, hvor du får alt den information, du skal bruge. Måske vil du blive klogere på, hvilken form for bilindpakning du skal vælge!

Hvad er folie?

Folie til bilindpakning har flere forskellige funktioner. En af funktionerne er eksempelvis, at det beskytter det yderste lag af bilen, så du undgår tydelige ridser og skræmmer. Når bilen bliver betrukket med folie, er det hele bilen, der dækkes til. Det vil altså sige, at du på denne måde kan give din bil et helt nyt udtryk samt en ny farve. En af de primære fordele ved at vælge folie betrækning til din bil er som førnævnt, at du kan give bilen et helt nyt udtryk. Folien kan få bilen til at fremstå splinterny! Der er altså mange gode grunde til at investere i folie til bilen. Få professionel hjælp af folie til bil, så du får et fantastisk resultat.

Hvad er autolakering?

Autolakering er meget som navnet selv antyder. Det er nemlig lakering af ydersiden på bilen. Ligesom folien, er denne lakering og maling med til at give din bil et nyt og forfriskende udseende. En af de primære fordele ved at vælge autolakering er, at du kan vælge mellem stort set alle farver i verden. Er du ikke tilfreds, kan du desuden blot få det malet om. Ønsker du en neon bil? Eller måske endda en bil i alle regnbuens mange farver? Så kan autolakering være den helt rette løsning for dig! Find den autolakering, der passer dig, allerede i dag. Mulighederne er mange!

Hvad er prisforskellen?

Der er ikke den største prisforskel på henholdsvis autolakering og folie montering. Prisen på begge disse starter på omkring 10.000 kroner og kan herefter arbejde sig op. I nyere tid kan folie montering dog være en smule dyrere, fordi det ikke er en maling, men derimod en bestemt slags folie, der monteres direkte på bilens yderside. Kontakt din nærmeste allerede i dag, og få et godt tilbud på enten autolakering eller folie montering!