Kristoffer vil give danskerne perfekte hvide smil, som alle har råd til.

Kristoffer har lavet en tandretningsservice, for at gøre Danmark til et bedre sted at være, hvor vi alle kan gå rundt med flotte hvide smil, og skabe mere glæde i Danmark. For alle ved, jo mere smil vi giver, jo mere glæde spreder vi i verden. Kristoffer er overbevist om, at det er muligt at skabe et bedre og gladere Danmark. 

 

Han startede sin virksomhed fordi han ville give det danske folk muligheden for, at få smukke tænder uden besværlige og dyre behandlinger. Det er meget dyrt at få rettet sine tænder nu, men det betyder også der kan være rigtig mange penge at spare, på at vælge den rigtige behandler. Mange folk vælger invisalign behandling, for det er den bedste og mest diskrete behandlingsmetode, som findes nu.

 

Få 2 tilbud og få rettet dine tænder

Spar penge på din tandretning med invisalign

Kristoffer er overbevist om, at hvis folk har mulighed for at spare en masse penge, så vil endnu flere få rettet deres ellers skæve tænder. Det vil skabe flere danske smil, og overordnet vil det give mere glæde blandt den danske befolkning. 

 

Kristoffer har skabt en service, hvor tandlægerne bliver spillet ud mod hinanden, og det giver bedre priser på tandretning af dine tænder. Invisaligntilbud som virksomheden hedder sikre dig en certificeret behandler, og en invisalign behandler med stor tandretningserfaring.

Sådan fungere konceptet: 

1: Du bestiller to gratis tilbud på en behandling, som er specielt designet til lige netop dine tænder. 

2: Invisaligntilbud kontakter 2 erfarne tandlæger i dit nærområde. Derefter vil du modtage 2 tilbud, som du kan vælge imellem.

 

Du kan se hvad det ca. koster at få rettet dine tænder med invisalign ved at tjekke pris beregneren på Kristoffer hjemmeside.

Se invisalign priser 

 

“Kristoffer tror på, at alle mennesker har potentialet til at gøre en forskel i verden. Det handler bare om viljen og engagementet. Han selv har været igennem en masse og kender til det svære liv, men alligevel mener han stadig, at vi kan skabe forandringer. Kristoffer er ikke typen, der giver op – tværtimod. Hans historie viser, at ingen problemer er for store og ingen udfordringer er umulige.

 

Er du utilfreds med dine tænder, så få dem rettet!

Hvis du ikke er utilfreds med dine tænder, kan invisalign være en god mulighed for dig. Invisalign er en type bøjler, der næsten er usynlige og kan hjælpe med at afhjælpe en lang række tandproblemer. De er blevet mere og mere populære i de senere år, fordi de tilbyder mange fordele i forhold til traditionelle bøjler. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt invisalign er det rigtige valg for dig, så kan du finde priser på www.invisaligntilbud.dk/invisalign-priser.