Hurra, vi skal på tur!

Et nyt år er på trapperne, og når vi kigger ind i det nye år, så begynder de gode ideer at dukke op. Det kan typisk være ideer, man gerne vil gøre til virkelighed, fx udflugter og dagsture til sportsfaciliteter, seværdigheder, kultur- og naturoplevelser. 

Mange skoler, fritidsordninger og børnehaver har allerede en aftale med et busselskab, som sørger for tryg og sikker kørsel, når børnene skal på tur. Det gælder den ugentlige tur til svømmehallen med skolen, eller det kan også være heldagsture ude i det fri med børnehaven, fx til Herstedhøje eller Naturcenter Amager. Det kunne også være en tur i Dyrehaven i Nordsjælland. Uanset hvor i landet, institutionen eller skoven ligger, så er VIKINGBUS lige i nærheden. Som Danmarks største busselskab er VIKINGBUS inden for rækkevidde, og VIKINGBUS har stor erfaring med at køre børn i mange aldersgrupper til sport og fritidsaktiviteter, da det er en stor del af selskabets aktiviteter i flere kommuner rundt omkring i Danmark at stå for disse ofte faste busrejser

I en VIKINGBUS er tryghed og sikkerhed i højsædet, hvilket er meget betryggende, når det er børnegrupper, der skal afsted. For at bussen kan være jeres trygge base hele vejen, stiller VIKINGBUS høje krav til både bussernes kvalitet og chaufførernes kvalifikationer. Busserne er moderne, de er udstyret med alt tænkeligt udstyr, og de opfylder naturligvis de nyeste sikkerheds- og miljøregler. Alle VIKINGBUSSER kan faktisk indrettes efter individuelle behov og ønsker, så ingen behøver at gå glip af turen, heller ikke, hvis der fx skal en kørestol med.

Desuden er det nemt og bekvemt at leje en bus med chauffør. Ikke nok med, at I trygt og sikkert og uden besvær kommer direkte fra A til B, så har VIKINGBUS tænkt på det hele og tager hånd om alle detaljer fra start til slut. Chaufføren sørger som den største selvfølgelighed for, at I kommer sikkert ud og hjem, men der er bestemt også rum for, at rejsen kan tilrettelægges på en anden måde, fuldstændig som I ønsker. Skal I have frokost undervejs, så bliver der lagt et stop ind på ruten. Måske er der en seværdighed, en legeplads eller andet, som skal være en del af turen? Ønsker man et stop på en eller flere lokationer undervejs, så er det også en kæmpe fordel af have en lejet bus med chauffør. VIKINGBUS sørger for planlægningen af hele turen samtidig med, at alle køre- og hviletidsbestemmelser selvfølgelig bliver overholdt. 

Med en VIKINGBUS er der høj garanti for, at selve rejsen bliver afviklet trygt, sikkert og professionelt, så både børn og voksne kan roligt glæde sig til den næste udflugt med børnehaven, skolen eller fritidsordningen. Man kan næsten på forhånd høre begejstringen i børnenes stemmer: Hurra, vi skal på tur!