Har du låst dig selv ude af bilen ved Whiskybæltet?

Måske har du allerede prøvet det eller også er det noget, du måske kommer til at opleve – at komme til at låse dig ude af din bil i Nordsjælland ved Whisky bæltet? Så kan gode råd være dyre, mens man står der og måske endda har travlt, fordi man skal til et vigtigt møde, køre ungerne i institution eller noget helt fjerde. Man kunne slå ruden ind, men dette vil komme til at koste dyrt i reparation, når man skal indlevere den til et bilværksted og desuden vil bilen være sårbar overfor tyveri i mellemtiden, hvor den dermed er åben konstant. Derfor foreslår vi en meget hurtigere, nemmere og billigere løsning, nemlig at du tager kontakt til Låsesmed Rungsted Kyst.

Døgnvagt og hurtig udrykning

Som regel, når du har låst dig ude af bilen eller glemt nøglen, har du ikke hele dagen til at vente på hjælp. Situationen er som oftest akut og derfor er det utroligt vigtigt med hurtig hjælp. Dette er Hersted Låseservice heldigvis garant for og de har døgnvagt, der gør, at de svarer hele døgnet rundt på din henvendelse og typisk kan være hos dig indenfor en halv time. Dermed skal du ikke vente unødigt på den nødvendige hjælp.

Specialister i åbning af nye biler 

De nyere biler er typisk forsynet med en deadlock og dette kræver specialudstyr for at åbne bilen. Dette kører Låsesmed Rungsted Kyst heldigvis altid rundt med. Dermed gør det ingen forskel, om du har låst dig ude af en ældre eller nyere model bil. Specialudstyret gør, at du hurtigt igen kan komme ind i din bil, og dermed fortsætte hvor du slap. Når det skal gå hurtigt i forhold til at kontakte Låsesmed Rungsted Kyst, kan du bare tjekke deres hjemmeside og under oplukning af biler se et direkte mobilnummer, som du kan ringe på ved behovet for akut hjælp. Hvis man læser nogle af anmeldelserne på Facebook, kan man også se, at de giver en yderst fair pris for deres services og dette gør, at du kan føle dig helt tryg ved at kontakte dem med et akut behov.

Hav altid kontaktinfo på dig

Hvis uheldet skulle være ude, at du låser dig ude af bilen eller glemmer nøglen, kan det være en fordel, at du allerede har indtastet Låsesmed Rungsted Kyst i din telefon. På denne måde kan du spare energi og tid, når du har brug for at komme hurtigt i kontakt med en effektiv og pålidelig låseservice.