Garn butikker som handler med billigt garn og Drops garn.

Drops garn er en populær garn variant med rigtig mange lækre varianter. Du kan finde alt fra bomuldsgarn, merinould i mange forskellige tykkelser, alpaca garn i forskellige tekstur og blandinger samt lækker mohair garn til de mere eksklusive projekter. De mest populære varianter er Drops Air, Brushed Alpaca Silk, Baby Merino, Merino Extra Fine og Kid Silk.

Drops Air er luftig BLOW garn som indeholder Alpaca og uld og polyamid. Det er perfekt til sweaters og cardigan.

Brushed alpaca silk er børstet alpaca som kan bruges alene eller som et billigt alternativ til mohair garn. Baby Merino og Merino extra fine er 100% kløfrit merino uld. Det egner sig perfekt til børne og babystrik men absolut også til voksne som ønsker strikkede beklædninger som ikke kradser.

Drops Kid Silk og mohair og silke garn som har 210 meters løbelængde.

Det har samme løbelængde og strikkefasthed som de dyre mohair varianter og kan bruges som direkte alternativ. Du kan købe Drops kid silk og andre drops garn varianter billigt hos Yarno

 

Drops tilbyder tusinder af gratis opskrifter på deres hjemmeside garnstudio.com hvor man kan filtrere og finde opskrifter som passer til både mænd, kvinder og børn.

Opskrifterne kan både læses online eller hentes som PDF.

 

Men der er dog en lille udfordring. Der er ikke mange fysiske garn butikker som handler med Drops garn som er i høj kvalitet til meget fornuftige priser. Det er der rigtig mange årsager til.

 

På sjælland findes der kun et par butikker hvor det er muligt at købe Drops garn. Det er eller meget populært blandt de danske strikkeentusiaster. Det kan nemlig erstatte mange af de dyre garn varianter som anbefales til de populære strikkeopskrifter.

Men hvorfor er der ikke så mange butikker der har de på længere?

Først og fremmest kører Drops Flash sale jævnligt og kræver at man som forhandler sætter priserne ned. Det giver dårligere margin hos forhandlerne og dermed er der flere og flere butikker der fravælger at forhandle det.

 

Du kan købe Drops garn hos Yarno som ligger i udkanten af Roskilde. De har både en online shop og fysisk garnbutik hvor du kan komme ned og handle. De har nogle begrænsede åbningstider men det er muligt at handle der 4 gange om ugen.

 

Hos Yarno kan du både købe garn og få råd og vejledning til hvad du skal bruge af mængde og alternativer.

Drops har det perfekte sortiment som erstatter rigtig mange dyre varianter fra de populære strikkeopskrifter fra blandt andet Petite Knit, knitting for olive og mange flere.

Du kan på Yarno.dk finde skema med garnalternativer.