Er det muligt at forlænge penis? Sandhed og myter afklaret

At forlænge ens penis har i mange år været en mands drøm. Det er ikke alle mænd der er tilfredse med størrelsen af deres penis. Med teknologiske fremskridt, er denne drøm kommet tættere på en realitet. Kan det passe at man i dag har en teknologi som er avanceret nok til at man kan forlænger penis? eller er det en en myte, som stadig ikke kan blive gjort.

Når man snakker om at forlænge penis, mener man en forlængelse af penis musklen. Det vil sige at forlænge hele ens penis. Ikke ens forhud, hvis man har dette.

For at forlænge penis, så er der flere muligheder der rent faktisk virker. Det kan gøres med en penispumpe, eller ved hjælp af andre metoder. En penispumpe kan forlænge penisen ved at strække penis. Det kræver arbejde fra ens egen side af. Det er ikke noget der sker med det samme, og det kræver man arbejder med penispumpen, og ligger tid til siden før at den virker.

Det er en myte at man kan fordoble størrelsen af ens penis. En penispumpe kan strække i huden omkring penis, og derved forlænge penisen, men pga. denne metode, er der ikke mulighed for man kan fordoble størrelsen af ens penis, for det er huden simpelthen ikke lang nok til.

Hvordan kan man ellers få det bedre med ens kønsdele?

Om man er man eller kvinde, er det hos mange mennesker en kendt nervøsitet ikke at have selvværden til at elske sine kønsdele eller på andre måder være utilfreds med sine kønsdele. De intime dele på ens krop, er ofte noget meget få mennesker ser, og man er derfor mere nervøs omkring dem. Et ønske om at forlænge penis, eller få en pænere fisse har eksisteret i mange år.

Vil man gerne forlænge penis, an man finde en penis forlænger og andre metode til dette hos Mshop eller en anden udbyder af penis forlængere. Det er ofte sexbutikker, eller læge virksomheder, som tilbyder dette.

Vil man gerne se nærmere på mulighederne for penis forlængere kan man finde en masse information på nettet, men man skal være varsom, fordi der også afsplejer sig myter i blandt det ægte beviselige omkring pumperne. Det er vigtigt at være kildekritisk i forhold til hvad man tager ved lære på sådanne emner.

Er man interesseret i at gøre ens skede pænere, findes der ikke på samme måder de samme muligheder for dette, men man kan finde andre alternativer til at få det bedre med sin skede.

Fælles for begge er at man kan ændre sine egne holdninger til ens kønsdele. Det er både gratis, men også sundt for ens selvværd hvis man blot kan ændre på disse. Det er svært, men forstår man at det er naturligt at være anderledes, er der ikke noget at være bange for.