Bæredygtig bilvask – Hvordan man kan hjælpe miljøet ved at bruge bilvaske

Bilvaske bruger meget vand. Det er derfor en god ide at tænke på hvordan man kan gøre det bedre for miljøet, og det kan være at man være med til den grønne omstilling. Der findes i dag en metode til bilvaske der hedder steaming. Her får du vasket bil helt uden udledning af spildevand og kemikalier. Steaming teknologien bruger mindre vand pr vask, og samler man alle bilvaske i Danmark, så er det mange liter vand der kan spares. Der vaskes mange biler i Danmark, og dette skyldes at næsten alle familier i Danmark har en bil. Mange vælger at vaske bilen selv, men der er også mange der vælger at få foretaget en professionel bilvask.

 

Hvorfor er det vigtigt at skifte til den grønne omstilling?

Den grønne omstilling er vigtig for hele verdenen, og det er den af flere forskellige årsager. For det første, så vil man uden den grønne omstilling udlede mere co2 end kloden kan nå at fjerne. Det betyder at denne co2 sætter sig i ozonlaget, og det skaber drivhuseffekten. Drivhuseffekten gør at når solens stråler har ramt jorden og er på vej tilbage, så vil solens stråler ikke kunne vende retur fordi ozonlaget er blevet for stort takket være alt den co2 vi har sendt derop.

 

 

 

Den grønne omstilling er vigtig & Danmark er et godt eksempel til omverdenen

Den grønne omstilling er vigtig, fordi at man med den grønne omstilling kan forhindre situationen hvor at der ozonlaget bliver for tykt. Når ozonlaget er for tykt, så vender solens stråler jo retur, og fordi de sendes retur, så sker der det, at de varmer jorden op igen.

 

Hvorfor er det en dårlig ide at solens stråler rammer jorden?

Det er en dårlig ide, fordi at det betyder jorden bliver varmere og det er der ikke brug for. Det betyder faktisk at isen smelter og vi får mere vand, og det betyder mange ting, men vigtigst så bliver lande oversvømmet. Af denne årsag så er det vigtigt at man gør hvad man kan for at bidrage til den grønne omstilling, og at skifte sin bilvask forhandler over til en bilvask forhandler der steamer er en et valg som bidrager til denne omstilling. Steaming bruger damp, og denne damprens er bedre for miljøet, fordi at den bruger mindre vand. Damprens har også den fordel at det er nemmere at vaske bilerne, fordi at dampen lægger sig som et stort slør over bilerne, og dermed, så behøver man ikke være lige så præcis med sin brug af børste, fordi at man med med sløret af vand fra steaming når alle stederne på bilen. Specielt små revner, og steder hvor bilen går indad, så kan det være let at misse disse steder med traditionel bilvask, men med steaming, så er det nemmere at nå disse områder på bilerne.