Tips til den bedste Florida tur

Efter en verden der har været lukket i noget der minder om en livstid, så har man brug for at komme på ferie! Uanset om man planlægger en ferie alene, med venner, med kæreste eller med børn, så er Florida et rigtig godt sted at tage hen. Der er varmt, masser af aktiviteter, forlystelsesparker, storby, strand og sump.

Hvor skal man være i Florida?

Det en rigtig god idé med leje af bil Florida. Florida er nemlig en rigtig stor stat, hvor man nemt kan bruge mange timer på vejene, for at komme fra A til B. Der er nemlig langt imellem de store attraktioner, og man har ikke lyst til at misse noget når man først er der! Benzin er også markant billigere i USA end i Danmark, så det er en super god måde at komme rundt på. Udover det er nemt, så får man også set meget af Florida og har mulighed for at stoppe, lige når man har lyst!

Hvad skal man se i Florida?

Der er mange store seværdigheder i Florida. Lige fra Key West, til Miami Beach, til Kennedy Space Center, til alle de mange forlystelsesparker i Orlando. Florida er simpelthen staten der har noget for alle sjæle. Ved at leje en bil i Florida, kan man nemt komme rundt til de forskellige seværdigheder.

Hvordan er maden?

Florida er som den eneste stat i USA – udover Hawaii – omringet af hav. Det bærer deres mad også rigtig meget præg af. Der er masser af lækker fisk og skaldyr! Udover det, så har ”The Southern Kitchen” selvfølgelig også grobund i Florida, og du kan derfor forvente utrolig meget lækker mad, gerne fra en grill. Ellers er maden i Florida, meget som resten af USA – Hamburger, Fries og Milkshake! Du kommer i hvert fald ikke sulten hjem fra ferie.’