Regnbue paraply til alle der elsker farver

Du er omgivet af regnbuer. Har i morgenens travlhed ikke fået andet end en paraply med ned til paraden. Klædt i grå fra top til tå, skiller du i din anonymitet, dig næsten ud fra de mange boaer, farverige paliettoppe og mænd med høje hæle. Du smiler. For da du åbner paraplyen op, breder der sig en regnbuefarvet glorie over dit hoved. Med denne regnbue paraply kan du enten passe ind mellem alle farverne, eller have et lille stykke Pride med dig i den grålige hverdag. Man kan ikke blive andet end glad når man kigger op, og bliver mødt af så mange forskellige farver. En paraply som denne er ikke kun praktisk i al slags vejr, men også et ’fashion statement’. Du er så heldig at du her hos Paraplybutik kan finde et stort udvalg af billige og farverige paraplyer der kan hjælpe dig vej gennem Danmarks ubeslutsomme vejr.

 

 

Hvis du synes regnbuen er lidt for meget udenfor normen, er der hele 15 farver at vælge imellem inkl. denne her. Det buede stok håndtag i lyst træ, matcher de mange farver med lethed, og er komfortabelt at holde på, ligegyldigt om paraplyen er slået op eller ej. Med en diameter på hele 103 cm. udelukker denne paraply heller ingen. Ligegyldigt hvem de er, kan du sagtens stille dig skulder ved skulder under denne paraply og dele regnbuen med dine venner.

 

Paraplyen kan nemt holdes lukket med velcro, og er derfor også dejligt nemt at åbne. Ingen har jo lyst til at stå ude i regnen og kæmpe med en modvillig paraply. Siden regnbueparaplyen først blev lanceret, har den vundet mægtig popularitet her i Danmark. Dette er ensbetydende med at mange virksomheder forsøger at kopiere den, men hos Paraplybutik kan du være sikker på at få den både billigt og i fantastisk kvalitet.

 

Stor, suverænt og simpelt regnbue paraply

 

Lad ikke vejret begrænse din brug af paraply. Når det er koldt og sner, kan en paraply også være rigtig rar. Den skærmer mod de kolde vinde og sørger for at sne ikke finde vej fra eksempel ned i nakken på din ellers så tykke vinterjakke. Et trick mange nyder godt af, er også at huske paraplyen når solen skinner. Jamen hvad hulen skal man bruge en paraply til når det ikke regner? Det er da slet ikke nogen ny opfindelse at gå rundt med en paraply i solskinsvejr. I 1700-tallet gik mange kvinder rundt med paraplyer i det gode vejr, for at skærme dem selv mod den varme sol. For hvad er forskellen i virkeligheden på en parasol og en paraply? Det er fx et smart trick at tage paraplyen med dig hvis man skal på stranden. Så kan man sætte den ned i sandet og nyde lid skygge mens alle andre enten slæber rundt på kæmpe parasoller, eller bare krydser fingrer for ikke at bliver solbrændte.

 

Regnbue paraply Ikke kun til regnvejret

Leder du efter en praktisk men pæn paraply til en overraskende billig pris? Så er du kommet til det rigtige sted! Klik her for at se flere gode tilbud.