Læg dig godt tilrette på en kapok madras

Find en god og økologisk madras på det grønne marked.

 

Når du skal finde dig en god madras, er det vigtigt at holde sig for øje, hvordan du kan lægge dig bedst tilrette.

 

En kapok madras er et rigtig godt alternativ til den konventionelle madras. Her får du en økologisk madras, som kan bære dig samtidig med, at den er mere bæredygtig.

 

Kapok madras

En kapok madras er et rigtig godt alternativ til den mere konventionelle madras. Det er slet og ret et godt materiale. 

 

Kapok materialet er en smule porøst, og derfor kan det være svært at lave stof af kapok. Det bruges derfor mest til fyld. Dette er også tilfældet ved de gængse kapokmadrasser. Oftest er stoffet til madrasserne lavet af økologisk bomuld, hvilket også er en rigtig god og mere bæredygtig løsning.

 

Det er egentlig ikke overdrevet, når man siger, at kapok materialet er et ret fantastisk materiale. Det gælder især, når man overvejer et lækkert og luksuriøst materiale indenfor bæredygtige materialer. 

 

Særligt allergikere har gavn af dette materiale, som er særligt godt egnet til dem, fordi det er fri for pesticider og skadelige stoffer, som kan skade huden og skabe irritationer, netop fordi det er økologisk. Derudover så består kapok materialet af nogle lækre og meget bløde fibre, som rent faktisk er direkte antibakterielle. Lidt af en win win situation at købe en kapok madras, må man sige. Udover disse fordele får man en pude eller en dyne, der er fugtabsorberende og tilmed også kan regulere temperaturen. Skønt!

 

Økologisk madras

Økologi – for dig, som gerne vil handle mere bæredygtigt

En økologisk madras er god, fordi den sikrer dig, at du ikke bliver udsat for nogen form for pesticider. 

 

Hvis du vælger et produkt, som ikke er lavet af de konventionelle materialer, men derimod er lavet af økologiske materialer, har du rent faktisk mulighed for at påvirke flere ting. Ikke blot skåner du naturen for giftige stoffer og sprøjtemidler, som ikke er gode at få ud i naturens kredsløb, men du er samtidig med til at understøtte og styrke arbejdsforholdene for landmænd og alle deres ansatte over hele kloden.

 

Den voldsomt store mængde pesticider, blandt andre sprøjtemidler, der bliver brugt i helt konventionelle bomuldsproduktioner, er desværre meget lidt bæredygtig, og dette skaber svære sundhedsmæssige problemer for de ansatte på disse produktioner. Her har man som slutforbruger en mulighed for at tage en del af ansvaret på sig og medvirke til at forbedre arbejdsforholdene ude i produktionen ved at vælge økologiske produkter.

 

Hvad din søvn egentlig betyder for dig

Har du tænkt over, hvad din søvn betyder for dig og dit velbefindende?

Når din søvn ligger dig på sinde, så tænker du sikkert også over, hvad du sover med, men også, hvad du sover på. Derfor vil det være godt at vælge en madras, som kan give dig den ultimativt bedste nattesøvn, og det kan en kapok madras med alle dens store fordele, hvad angår både dit og klodens velbefindende. Hermed anbefalet.