Hold dine medarbejdere skarpe – send dem på kurser, konferencer og uddannelser

Som virksomhedsansvarlig – enten som direktør, ejer eller noget tredje – ved du uden tvivl, at en sund forretning kun kan være eller blive et resultat af tilfredse og kompetente medarbejdere, der er glade for at møde op på kontoret dag ind og dag ud. Det er selvsagt svært at være uenig i dette, og spørgsmålet er da også bare, hvorledes man på bedst mulig vis, realiserer det.

Der findes naturligvis mange greb i værktøjskassen, når arbejdsglæden og motivationen på kontoret skal højnes. Lønstigninger og andre pengegaver, personalegoder, teambuilding-ture i det blå eller noget helt fjerde har i mange år været gængse redskaber rundt omkring på arbejdspladserne.

Mere fornuftigt – vil mange medgive – vil det dog være at bruge penge på efteruddannelse til ens medarbejdere. Ja, der findes sågar et ordsprog, der meget fint indrammer princippet: Er man ikke under udvikling, er man under afvikling.

Derfor er det altså af allerhøjeste vigtighed at holde sine ansatte ved ilden, så de hver dag møder ind, motiverede og engagerede, rede til at tjene firmaet bedst muligt. Det mest effektive i den henseende er efteruddannelse i form af kurser, konferencer og uddannelse, der sigter mod at opkvalificere de ansatte i de arbejdsopgaver, som de til daglig varetager.

Den gode nyhed er imidlertid, at der findes et firma, de har specialiseret sig i at udbyde netop efteruddannelse. Montus har nemlig sørget for, at du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilke kurser, konferencer og uddannelser, de tilbyder deres kunder. Og der er ikke så lidt at vælge imellem, skulle vi hilse og sige.

Af kurser og konferencer, er der undervisning i stort set alle tænkelige områder, som er en del af ethvert firma. Måske er det jura-afdelingen, der har brug for at få støvet kendskabet til de mange komplicerede love af, eller måske er det snarere salg og marketing-afdelingen, der trænger til lidt ny inspiration, de kan benytte til at høje omsætningen.

Der er dog også deciderede uddannelsesforløb man kan bestille hos Montus. Her er der eksempelvis lavpraktiske kompetencer som Excel- og Office-kundskaber, der kan erhverves gennem et forløb med en eller flere af de aldeles kompetente undervisere, som Montus har i sin stald.

Mange af underviserne, som du kan møde gennem på kurser, konferencer og uddannelse, udbudt af Montus, kan bryste sig af en høj uddannelse og en god stilling i erhvervslivet, ved siden af sit arbejde for Montus. Derfor vil du altså også kunne vide dig sikker på, at du vil lære af en person, der selv har gjort brug af sine kompetencer på højeste niveau i erhvervslivet.

Montus tilbyder sine kurser, konferencer og uddannelser i de tre byer Odense, Aarhus og København, så der skulle altså altid gerne være et forløb inden for rimelig afstand.