Hvad koster et spa ophold?

Prisen på et spa ophold afhænger af flere ting, herunder hvor du booker opholdet, hvilken type ophold det er og hvilke faciliteter der er inkluderet.

Du kan dog forvente at betale mellem 1.000-3.000 kroner per person for et spaophold på et dansk spa hotel for 1 overnatning. 

Det er dog ikke alle, der har mulighed for at tage en uges ferie for at besøge et spa. Derfor er der mange spa-hoteller, der tilbyder spa-ophold i weekender eller midt ugen. På den måde kan man få lidt afslapning og forkælelse, selvom man ikke har en hel uge fri.

Hvis du er på udkig efter et sted at tage på spaophold, så kan du med fordel tjekke udvalget hos small danish hotels. Her kan du finde et bredt udvalg af spa hoteller i både Danmark og udlandet, så du kan finde lige det, der passer til dine behov.

Er der nogen ulemper ved at tage et spa-ophold?

Nogle mennesker mener, at der er nogle ulemper forbundet med at tage et spa-ophold. Mange af disse ulemper er imidlertid blot myter, der ikke holder vand.

For det første er det ofte meget dyrere at tage et spa ophold, end det er at tage et almindeligt ferieophold. Dette er dog ikke altid tilfældet, og man kan sagtens finde spa ophold, der er lige så billige som almindelige ferieophold.

For det andet siger mange, at man ikke får meget motion, når man tager et spa ophold. Dette er dog ikke rigtigt. Selvom man ikke vil være ude at løbe eller spille tennis på et spa ophold, så er der stadig masser af muligheder for at få motion. For eksempel kan man

Hvad er der at lave på et spa-ophold?

Der er mange ting, man kan lave på et spa-ophold. Man kan slappe af i boblebadet, læse en bog i ro og mag, få en massage eller et skønhedsbehandling, eller man kan bare nyde den afslappende atmosfære. På et spa-ophold kan man også ofte finde forskellige aktiviteter såsom yoga eller meditation, og man kan spise lækker sund mad. Alt sammen er med til at gøre et spa-ophold til en afslappende og velgørende oplevelse.

Hvad skal man huske at pakke til sit spa-ophold?

Det er altid rart at have nogle lækre kropsplejeprodukter med, når man skal på spa-ophold. Husk at pakke din shampoo, balsam, bodylotion, og håndcreme. Det er også en god idé at have en fugtgivende ansigtscreme med, så du kan pleje din hud under opholdet.

Det er også vigtigt at have behageligt tøj med, som du kan slappe af i. Pak derfor gerne nogle behagelige bukser og trøjer med, som du kan have på når du skal i spa.

Husk også at have nogle gode sko med, så du kan få mest muligt ud af dine spa-aktiviteter.