Frederiksberg optik – din brillebutik

Har du brug for nye briller og vil gerne have nogle mode briller eller bare nogle bestemte brands. Så kig forbi Frederiksberg optik, vi har mange fede mærker, som enten er tidsløse klassikere eller moderne stil. Leder du efter solbriller har vi kvalitets mærkerne, som enhver brille butik med sans for stil bør have.

Vi tager briller og kontaktlinser meget alvorlige, da det er dit syn og udseende det i sidste ende handler om. Er du tilfreds, går vi lige lidt længere for at sikre os, at alt ER i orden.

Briller er ikke bare briller

Briller er et statement om dig som person. Nogle statements er arketyper og andre mere stereotype. Hvis du går i Tiger og køber deres plastik briller, er du en stereotype, går du til Louis Nielsen er du en anden stereotype. Vi har vores helt egen type, I er kvalitetsbevidste og vil gerne bruge lidt på at få det Look som I ønsker. Uden at vælte budgettet der hjemme.

Nogle gange er det også fedt at købe en brille som er ikonisk og passer til dig, selvom den er dyr. Det kan ende med at være de bedste briller du nogensinde har haft. Derfor bør du overveje på hvilen slags briller du vil have som de næste, stil, farve, pris. Og glem endelig ikke, hvilke glas skal der i?

Brille glas er også ved at være en videnskab i dag. Skal de bare have en styrke, glidende overgang imellem 2 eller 3 styrker, læsefelt eller noget andet? Personligt virker kun en styrke glas for mig. At få flere styrker i et glas, gør mig bims. Hvor andre synes det er helt perfekt.

Har du en idé om hvilken slags briller og glas du foretrækker, så kom ind og få lavet en synsprøve hos vores dygtige optikere. Det tager nok ca. 30 min for vi er grundige.

Giv den gas med nye briller

Vil du prøve noget nyt. En ny farve, et andet slags stel eller begge dele, hjælper vi dig frem til det flotteste og bedste resultat for dig. Nogle gange bliver selv vi overrasket over, hvad en lille ændring i ”det normale” kan gøre for en persons udseende og stil. Det er naturligvis dit valg og vil du bevare status quo, så gør du bare det. For mange kan det være svært at finde den perfekte brille, og når brands udgår, hvad så. Hvad ligner så mest det du har fundet og elsker?

Det er vores fineste opgave at hjælpe dig med at finde det brand, det stel og de brilleglas som giver Dig det udseende som du ønsker. Vi kender rigtig mange brands og ved hvad der klæder de forskellige typer ansigter og hoveder.

Så kig forbi Frederiksberg optik og få de bedste briller i dit liv, indtil nu.