6 spektakulære oplevelser du måske ikke kendte til på Sjælland

Der findes mange spektakulære, sjove og forunderlige oplevelser derude – og især på Sjælland. Derfor har jyder og fynboer en særlig grund til at komme ud fra deres vante rammer og over til den sjællandske del af Danmark og nyde godt af de mange storslåede muligheder, der er på Sjælland. Vi vil her tage fat på især 6 spektakulære oplevelser på Sjælland og oplevelser i Hovedstaden, som du måske eller måske ikke kendte til.

 

Sov under stjernerne hos Glashytterne

Ja, du læste rigtigt. Sov under stjernerne hos Glashytterne på Lolland/Sjælland. En ny og storslået måde at nyde naturen, uden at du behøves at tage hele den lange vej til Grønland, Finland, e.l. for at opleve det samme. Det er muligt at få en eller flere overnatninger i Glashytterne, hvor du kan sove under nattehimlen og blive opslugt af himlens smukke stjerner.

 

Vinsmagning og rundvisning på Dyrehøj Vingaard

Du kan godt begynde at pakke tøjet ud af kufferterne, for turen i år går ikke til hverken de franske, spanske eller italienske vinmarker. Turen går nemlig til Dyrehøj Vingaard, som er en af mange spektakulære oplevelser på Sjælland, du bare må opleve. En unik oplevelse, hvor du får en inspirerende rundvisning og ikke mindst får en smagfuld vinsmagning på et af Danmarks største vingårde.

 

Kaffekursus i indre København

Slå et smut ind forbi Coffee Collective og bliv klogere på, hvad kaffe egentligt er, og hvordan du laver den bedste til hverdagens morgener. Coffee Collective danner de perfekte rammer for et godt kursus med en smagfuld kaffeoplevelse. En af mange oplevelser i Hovedstaden, som er værd at prøve kræfter med.

 

Tag med på tur til Go Fly klatrepark ved Gavnø Slot

Tag børnene med under armen og prøv kræfter med de mange udfordringer og klatrebaner ved Go Fly klatrepark ved Gavnø Slot. Hvor børnene kan slippe deres indre legebarn løs og nyde en dag fuld af sjov og leg, kan du som voksen nyde en smuk og flot natur ved Gavnø nær Næstved. En af mange oplevelser på Sjælland for hele familien.

 

Sluk lyset og tag ud at spise med “Dinner in the Dark”

Igen, du læste rigtigt. Tag igen på en oplevelsesrig tur ind til den indre del af København og oplev en ny måde at tage på restaurant med “Dinner in the Dark”. En unik oplevelse, som byder på helt forrygende 3-retters menu og lækker vin, og ikke mindst en anderledes og sjov underholdning – i komplet tusmørke. En af mange spændende og anderledes oplevelser i Hovedstaden.

 

Tag på havkajak og fossiljagt ved Møns klint

Det danske land byder på mange unikke oplevelser på Sjælland, og denne oplevelse er ingen undtagelse. Der er mange oplevelser ved Møns Klint, men en af dem, som skiller sig ud, er en tur på havkajak i jagten på at finde fossiler. En unik mulighed for at se Møns Klint fra en anden vinkel og ikke mindst se en storslået natur af havvand, skovområder og klint.