Tandbro åbner 3. klinik på Christianshavn december 2021

Det er utroligt vigtigt, at du passer på dine tænder, da dårlig mundhygiejne og skader i tænderne kan påvirke dig både fysisk og mentalt. Derfor er det vigtigt, at der er rig mulighed for at komme til professionelle tandlæger, og på Christianshavn får borgerne nu endnu en god mulighed; Tandlægerne på Christianshavn slår nemlig dørene op til deres klinik i december 2021.

Tandlægerne på Christianshavn er blot det nyeste skud på stammen hos en tandlægefamilie, der har mange års erfaring med danskernes tænder. Men hvem er Tandlægerne på Christianshavn, og hvad adskiller denne klinik fra de andre? Få alle svar på dine spørgsmål i denne korte introduktion til din nye tandlæge Amager.

Hvorfor ny tandlægeklinik?

Tandlægerne i Parken har i lang tid opnået stor popularitet blandt borgerne i København, fordi det kompetente team af tandlæger forstår sig på at behandle og rådgive sine patienter. Behovet for at få sikret sig en sund mundhygiejne er dog større end forventet, og derfor udvider Tandlægerne i Parken sig nu også til at dække Christianshavn.

Tandlægerne på Christianshavn består dog ikke af et nyt sundhedspersonale, men derimod af garvede og erfarne tandlæger, der har mange år på bagen. Nogle kommer fra Tandlægerne i Parken, mens andre har erfaring fra andre klinikker. Du kan derfor være helt sikker på, at dine tænder er i trygge hænder, hvis du besøger den nyeste klinik på Amager.

Sunde tænder er lig med et sundt liv

Det giver god mening at besøge din lokale tandlæge ofte – og selvom der ikke umiddelbart er noget galt med dine tænder. Hvis du regelmæssigt får tjekket din mund, kan du være sikker på at komme problemer til livs, inden de udvikler sig til at blive for store, og forebyggelse er ofte langt mere effektivt end behandling, efter at skaden er sket.

Alt for mange voksne glemmer at gå regelmæssigt til tandlægen, men det er en stor fejl. Når først skaden er sket i munden, kan det påvirke dig negativt på mange måder, og jo længere tid der går med smerter i tænderne, desto mere skade vil smerterne medføre. Hvis du vil være sikker på at have det optimalt fysisk, bør du også have det optimalt i munden.

Få rådgivning hos din tandlæge

Du behøver ikke kun at kontakte din læge, hvis du har et problem, der skal fikses, eller hvis du har mistanke om, at der er noget galt med dine tænder. En tandlæge er nemlig også uddannet til at rådgive og vejlede til bedre mundhygiejne, og du kan få stor viden om dine tænder ved at snakke med din lokale tandlæge.

Alle tandlæger er interesserede i at forebygge skader i munden, og derfor vil Tandlægerne på Christianshavn være mere end glade for at kunne lære dig, hvordan du passer på dine tænder. Det gælder også, hvis du har fået et barn og vil være sikker på, at du giver de bedste råd videre til dit barn – husk på, at det altid er bedre at forebygge end at behandle.