Alle virksomheder skal have en hjemmeside

Vi forstår årsagerne til, at du måske modstår at oprette en til din virksomhed: “Jeg er ikke teknisk kyndig”, “de er for dyre”, “Jeg har ikke tid” eller det berygtede “Jeg har nok forretning og Jeg har ikke brug for en”. Virkeligheden er, at du ikke behøver at være teknisk kyndig, det kan være billigt og nemt at få en professionel hjemmeside til din virksomhed, og for at gøre det endnu nemmere for dig – det koster dig tid og penge at ikke have en hjemmeside.

Hjemmesider giver dig mulighed for at konkurrere med større mærker

Når det er sagt, er det ikke altid let for små virksomheder at vise, hvad de kan tilbyde, især med lavere marketingbudgetter og mindre omdømme. Det er her en online tilstedeværelse vil hjælpe.

 

Ud over at give dig mulighed for at dele vigtige virksomhedsoplysninger og oprette forbindelse til nye kunder, kan et websted for små virksomheder lade dig udnytte lokale søgefunktioner:

Online markedsføring er nøglen

Hvis du planlægger at bruge tid eller penge overhovedet på markedsføringsindsatsen for dit brand, så har din virksomhed brug for en hjemmeside.

 

Det er fristende at stole på kundeudtalelser og fysiske annoncer for at markedsføre små virksomheder, men disse metoder er sjældent konsekvente – plus, trykmateriale koster mange penge.

 

Mens din virksomhed har brug for mere end gratis annoncering, vil et websted hjælpe dig med at sprede dine budskaber hurtigt, effektivt og til en lav pris. Der er meget du kan gøre, for eksempel:

Websites giver mulighed for global rækkevidde

At have lokale kunder er fantastisk af mange grunde – hvad er bedre end virksomheder, der har støtte fra deres lokalsamfund?

 

Men der er en hel verden derude og masser af potentielle kunder, som du endnu ikke har mødt. En hjemmeside kan nemt åbne din virksomhed op til markeder i snesevis af andre lande.

 

Det lyder måske skræmmende at forestille sig, at din virksomhed er synlig på en global scene, men i virkeligheden har den potentialet til fuldstændig at ændre spillet for dig.

 

Onlinesalget vokser konstant

Hvis du er i gang med at sælge produkter, er det et lukrativt træk at få en hjemmeside – e-handel er nu en trillion-dollar industri.

 

Med flere og flere af verden, der anvender online shopping, ved hjælp af både desktop og mobile enheder, vil du drage fordel af et stadigt voksende marked.

 

En e-handelshjemmeside eller webshop kan være et godt tilbehør til en fysisk butik, eller et billigt alternativ, hvis du har et lille budget. Køb webshop.

 

Din virksomhed er altid tilgængelig for kunderne

Et websted giver dig mulighed for at holde din virksomhed online 24/7, over hele verden. Dette vil på mange måder være uvurderligt for både dig og dine kunder.

 

For det første bør dit websted lette strømmen af kundeserviceforespørgsler. Hvis du er heldig, er der meget, som folk gerne vil vide om dine produkter og tjenester.

 

Du kan tilføje så mange oplysninger som nødvendigt til din hjemmeside for at hjælpe dine fremtidige kunder og forhåbentlig overbevise dem om at købe. Her er nogle ideer:

 

  • Opret en side med ofte stillede spørgsmål (FAQs) på webstedet for at bortfiltrere de mest almindelige forespørgsler, der stilles om din virksomhed.
  • Installer en hjemmeside-chatbot med naturlig sprogbehandling for at være den første, der svarer på eventuelle umiddelbare spørgsmål eller klager.
  • Hold din kontaktside opdateret og nem at navigere i – brug en simpel formular, så besøgende kan skrive deres spørgsmål.