Dit Centrum for Bæredygtig Mode

Charlot Andersen tilbyder metakognitiv terapi i København og Roskilde, der henvender sig til mennesker, der lider af stress, angst og depression. Hvis du ofte bekymrer dig eller føler, at dine tanker myldrer rundt, kan metakognitiv Terapi Roskilde være det rigtige valg for dig. En session varer en time og koster 850 kr., og man skal typisk forvente at have mellem 5-8 sessioner afhængigt af individuelt behov.

Charlot Andersen, en autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening, er specialiseret i behandling af psykiske lidelser som depression og socialangst. Hun tilbyder også psykologiske undersøgelser og psykoanalytisk terapi, som kan hjælpe med at skabe indsigt i de underliggende årsager til psykiske udfordringer. Adresseoplysninger inkluderer Laksegade 12, København, og Algade 28A, Roskilde, hvor klienter kan bestille tid til konsultation.

Hvis du føler dig fanget i negative antagelser eller frygten for at fejle i sociale sammenhænge, kan Charlot Andersen hjælpe med at ændre disse tankemønstre. Hendes terapeutiske metoder er designet til at hjælpe klienter med at indgå i værdifulde relationer med andre mennesker uden frygt. For tryghed og fortrolighed tilbydes der også sikker mailkorrespondance, som kan benyttes via hjemmesidens kontaktformular.

Behandlingsmetoder og Specialiseringer

Charlot Andersen tilbyder en række specialiserede behandlingsmetoder fokuseret på stress, angst og depression. Derudover inkluderer hendes praksis arbejdet med børn og unge samt supervision og efteruddannelse for fagfolk.

Metakognitiv Terapi og Andre Tilgange

Metakognitiv terapi er en central metode anvendt af Charlot Andersen. Denne tilgang hjælper klienter med at håndtere bekymringer og negative tankeprocesser, som kan forværre tilstande som stress, angst og depression.

Terapiens mål er at ændre klientens forhold til tanker, så disse ikke længere kontrollerer deres følelser og adfærd. Ud over metakognitiv terapi, kan andre tilgange såsom zoneterapi, healing, og øreakupunktur blive anvendt afhængigt af den enkelte klients behov.

Psykoterapeutisk Arbejde med Børn og Unge

Charlot Andersen har også specialiseret sig i at arbejde med børn og unge, som lider af angst, depression eller andre følelsesmæssige problemer. Gennem en kombination af psykoanalytisk psykoterapi og andre terapeutiske teknikker hjælper hun unge med at forstå og håndtere deres følelser på en sund måde.

Ved at skabe et sikkert og støttende miljø kan hun effektivt arbejde med unge til at bryde negative mønstre og forbedre deres mentale helbred. Dette arbejde er især vigtigt, da tidlig intervention kan forhindre langvarige problemer.

Supervision og Efteruddannelse

For at støtte kolleger og andre fagfolk tilbyder Charlot Andersen supervision og efteruddannelse. Dette inkluderer vejledning i metakognitiv terapi og andre terapeutiske metoder samt specialisering i behandling af stress, angst og depression.

Hendes supervision er designet til at hjælpe terapeuter med at forbedre deres færdigheder og udvide deres viden. Efteruddannelse kan også indebære kurser i psykoanalytisk psykoterapi samt specifikke programmer for arbejde med børn og unge.